Hapšenje

Banjalučanin prijetio policiji pištoljem, poslije ih pokušao udariti autom

  • Извор: АТВ
  • 06.09.2021. 10:16

Banjalučka policija uhapsila je Banjalučanina V.Č. koji je policijskom službeniku prijetio pištoljem, da bi nedugo nakon toga pokušao vozilom udariti policajce koji su ga zaustavili nakon čega je pobjegao sa lica mjesta.

Kako ATV nezvanično saznaje, riječ je o Viktoru Čaviću koji je odranije poznat policiji, a uhapšen je na teritoriji Mrkonjić Grada, nakon potrage.

Pored Čavića, uhapšena je i ženska osoba inicijala D.K. koja je bila sa osumnjičenim u vozilu, a terete je za pomaganje osumnjičenom licu u izvršenju krivičnog djela.

"Policijski službenici su 05.09.2021. godine oko 02:30 časova u mjestu Kola, pokušali zaustaviti vozilo marke "BMW", jer su došli do saznanja da navedenim upravlja lice inicijala V.Č. za kojim je raspisana potraga od strane PU Banjaluka. Prilikom zaustavljanja vozila, lice V.Č. je usmjerilo pištolj prema policijskom službenicima, prijeteći da će napasti na život i tijelo, da bi nedugo nakon toga pokušalo vozilom udariti policijske službenike nakon čega je pobjegao sa lica mjesta", stoji u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

U toku je kriminalistička obrada lica, kao i rad po navedenom predmetu.