Uhvaćeni na djelu u Stričićima

Banjalučani pali tokom zalijevanja zasada marihuane FOTO/VIDEO

  • 11.09.2018. 08:51

Službenici Policijske uprave Banjaluka uz podršku Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske juče je u šumi u mjestu Stričići pronašli zasad koji asocira na indijsku konoplju,a  tokom zaljevanja biljki, zatekli i lišili slobode N.P.(1963), M.P.(1988) i V.P.(1985) iz Banjaluke, navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

Na osnovu naredbe nadležnog suda izvršen je pretres na tri lokacije na području grada Banjaluka, a pretresena su i vozila koje koriste osumnjičena lica.

Tokom pretresa pronađeno je i izuzeto 137 stabljika biljaka koje svojim izgledom asociraju na indijsku konoplju, zelena biljna materija koja asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne mase oko 886 grama, više sjemenki indijske konoplje, plastične kanistere sa tečnošću za brzo sazrijevanje biljaka i drugu pogodnu opremu za uzgoj marihuane,  mobilne telefone i drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku. 

Osimnjičeni će tokom dana, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ biti predati u Okružno javno tužilaštvo BanjaLuka.  

Akcija kodnog naziva „Hed“, usmjerena na suzbijanje i rasvjetljavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga i nedozvoljenog uzgoja biljaka iz kojih se preradom može dobiti opojna droga sprovedena je pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.
 

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.