Užas u Šipovu

Baka podvodila maloljetnu unuku starijem muškarcu

  • 12.09.2019. 19:03

Policija u Šipovu uhapsila je sinoć staricu zbog sumnje da je 53-godišnjaku podvodila svoju maloljetnu unuku sa kojom je sama živjela.

Oboje osumnjičenih na ispitivanju su u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da su počinili krivična djela iz oblasti seksualnog zlostavljanja maloljetnog lica.

Kako nezvanično saznajemo, starica je, muškarcu, inače osuđivanom zbog nasilničkog ponašanja, ali i šverca droga, mjesecima dovodila 11-godišnju unuku da mu pruža seksualne usluge u zamjenu za novac. 

Slučaj je policiji, kako saznajemo, prijavila majka djevojčice, tvrdeći da njeno dijete odlazi kod 53-godišnjaka u stan. Policija je u stanu pronašla osumnjičenog, maloljetnicu i njenu baku. 

Mještane Šipova šokirala je vijest, naročito što se, kako kažu, toliko monstruozno krivično djelo, desilo u maloj opštini.

Kako ATV saznaje, djevojčica i baka žive kao podstanari u Šipovu, i to nakon što se majka maloljetnice preudala. Neki od mještana, viđali su osumnjičenog i 11-godišnjakinju u naselju, a riječ je o čovjeku starijem od 50 godina. Odluka postupajućeg tužioca o prijedlogu pritvora biće poznata nakon ispitivanja osumnjičenih.