Inđija

Baba i djed se vraćali sa pomena pa nastradali, unuka u teškom stanju

  • 06.11.2019. 11:15

Troje mališana, dvije bliznakinje (10) i njihov mlađi brat (2), koji su povrijeđeni u prekjučerašnjoj stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Novi Sad - Beograd, kod Inđije, i dalje se nalaze u Institutu za zdravstvenu zaštitu djece i omladine Vojvodine u Novom Sadu.

Najteže povrijeđena djevojčica, jedna od bliznakinja, i dalje je u teškom stanju. Ona je životno ugrožena i nalazi se u jedinici intenzivne nege.

Povrijeđene sestre i njihov brat vozili su se prekjuče u "mercedesu" austrijskih registarskih oznaka, sa bakom i dekom, Radovanom i Dragicom Filipović, koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći. Oni će biti sahranjeni danas na Novom groblju u Inđiji. Na njihov automobil, kada su se iz zaustavne trake uključivali u saobraćaj, naletio je kamion, a od siline udara, lijeva strana kola je potpuno ulubljena.

"Radovan je sa porodicom živeo u Austriji, a prije dvije nedjelje umro mu je otac Živan, koji je živio sam u Inđiji, pa su on i Dragica sa kćerkinom djecom došli da daju nedjeljni pomen. Kada su i to obavili, u ponedjeljak su krenuli nazad u Austriju i nastradali", kaže komšinica porodice Filipović.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.