PU Doboj

Automobilom udario pješaka pa pobjegao

12:46, 12.06.2019.
Thumbnail
Policija iz Modriče identifikovala je lice S.M. (25) sa područja Modriče koje je sinoć, upravljajući vozilom golf 2, udarilo pješaka C.Ž. (67) i pobjeglo sa mjesta saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Modriča sinoć je oko 21,45 časova prijavljeno da se na lokalnom putu u mjestu Skugrić, područje opštine Modriča, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao pješak C.Ž. (1952) iz navedenog mjesta i nepoznati vozač sa nepoznatim putničkim automobilom. Pješak je zadobio prelom podlaktice.

Policijski službenici su, na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih dokaza, pronašli oštećeni putnički automobil golf 2 i identifikovali vozača.

Povrijeđenom pješaku je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Modriča odakle je on upućen u dobojsku bolnicu.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča.

"Nakon dokumentovanja i komletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu "Ugrožavanje javnog saobraćaja" i "Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi"", saopšteno je iz PU Doboj.

Policijska uprava Doboj apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe a i druge učesnike u saobraćaju.