Dilanje i proizvodnja droge

ATV SAZNAJE: Uhapšeni podvodili štićenice Doma "Rada Vranješević" u Banjaluci

  • 03.06.2019. 14:07

Dragan Jelača i Marinko Marjanović, koji su danas uhapšeni u akciji "Klub" sumnjiče se da su navodili, podsticali, organizovali i predavali drugima štićenice JU Dječiji dom "Rada Vranješević" radi pružanja seksualnih usluga, saznaje ATV nezvanično.

Oni se, prema nezvaničnim saznanjima ATV-a, sumnjiče da su tokom 2017. godine do početka 2019. godine iskoristili psihičku nezrelost i loše porodične prilike i podvodili štićenice Doma.

Jelača i Marjanović, saznaje ATV, sumnjiče se da su izvršili krivično djelo "Navođenje djeteta na prostituciju".

Osumnjičeni Srđan Boškov, Stefan Ninković,Mirko Salamić, Lea Dokmanović, Stefan Adamović, Nail Kapo, Medina Kapo, Amer Isaković i Ljubiša Bajičić, koji su takođe privedeni danas, terete se za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga.

Nailu Kapu, Medini Kapo, Ameru Isakoviću i Ljubiši Bajičiću na teret se, nezvanično saznaje ATV, stavlja i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Oni su, saznaje ATV, na području Banjaluke od za sada nepoznatih lica, a radi prodaje držali, kupovali, prenosili i preprodavali drogu, ali i organizovali mrežu prepordavaca opojnih droga.

Prema nezvaničnim saznanjima ATV-a oni se sumnjiče i da su u stanu u Banjaluci omogućavali korištenje marihuane i spida i drugim licima, među kojima su i maloljetnici. 

Protiv 11 lica uhapšenih u akciji kodnog naziva "Klub", kao i lica čiji su inicijala S.N, koji se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u Kazneno-popravnom zavodu u Doboju, biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)