Smederevo

Aleksandar svjedočio ubistvu oca: "Držao sam mu krvavu glavu, rebra su mu bila smrskana"

  • 29.08.2020. 09:57

Aleksandar R. (49) iz Smedereva ubijen je u noći između četvrtka i petka na parkingu ispred svog restorana „Zlatna potkovica“, a policija je uhapsila Nenada D. (57) zbog sumnje da je počinio zločin, piše Kurir.

Kako Kurir saznaje, ubistvu je prethodila svađa u restoranu zbog muzike, a Nenad D. je Aleksandra prvo udarao lopatom i ašovom, a potom ga je čak dvaput pregazio "mercedesom".

Nikola R., sin ubijenog vlasnika restorana, kaže za Kurir da je Nenad D. sa dvojicom prijatelja došao u njihov restoran u četvrtak uveče.

- Jedan od njih rekao je pjevačici: "Večeras ćemo da ubijemo tebe ili gazdu" i poslije nekog vremena otišao. Poslije toga su se potukli neki gosti i otac ih je izbacio napolje i zaključao vrata. To je vjerovatno iznerviralo Nenada i njegovog prijatelja i počeli su da lome čaše - priča mladić, koji je kobne noći bio u kafani. Kako kaže, njegov otac je tada izbacio i njih dvojicu iz kafane.

"Glava mu je bila krvava"

- Potom su oni počeli da lupaju na vrata. Otvorio sam, a oni su zvali mog oca da izađe - priča potreseni Nikola i dodaje da je otac izašao, a da je on ostao u lokalu, ne sluteći šta se dešava ispred.

- Čuo sam vrisku pjevačice. Kada sam izašao, vidio sam oca kako leži. Glava mu je bila krvava. Bilo mi je jasno da su ga njih dvojica tukla. Teško je disao, tada nisam ni znao šta se sve izdešavalo - prepričava Nikola.

On dodaje da je oca polivao vodom i zvao policiju i Hitnu pomoć.

- Za to vrijeme Nenad i njegov prijatelj su samo stajali, ni prstom da mrdnu. Kasnije sam od očevidaca čuo da kada je tata izašao napolje, njih dvojica su ga napala. Tukli su ga, a tata je onda lopatom udario šoferšajbnu na Nenadovom "mercedesu". On je onda namjerno dodao gas i pregazio tatu jednom, a onda se vratio u rikverc još jednom da ga dokrajči - kroz suze priča mladić i nastavlja:

- Čim sam vidio oca, znao sam da mu nema spasa. Držao sam mu krvavu glavu, izdisao mi je na rukama. Rekli su mi i da su mu rebra bila smrksana skroz.

Osumnjičenom Nenadu D. određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Тагови:
  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.