Akcija "Trokadero": Oduzete cigarete vrijednosti oko pola miliona KM

  • 03.03.2021. 13:08

U nastavku operativne akcije "Trokadero", u kojoj je jutro policija uhapsila tri lica, oduzeto je 160.000 paklica cigareta bez akcizne markice. Vrijednost oduzetih cigareta je oko pola miliona KM.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, u nastavku operativne akcije kodnog naziva "Trokadero", vrše pretres na šest lokacija koje koriste osumnjičena lica S.K. i S.S. iz Banjaluke i R.G. iz Glamoča na području Grada Banjaluka, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo "Nedozvoljena trgovina i promet akciznih proizvoda"", saopšteno je iz PU Banjaluka.

ATV nezvanično saznaje da se slobode lišeni Slobodan Kočić, Saša Stupar i Rajko Gašić.

U dosadašnjem toku akcije pronađeno je i oduzeto oko 160.000 paklica cigareta bez akcizne markice, veća količina novca za koji postoje osnovi sumnje da potiče iz krivičnog djela, mobilni telefoni, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

"Akcija se sprovodi pod nadzorom Tužilaštva BiH, a po naredbama Suda BiH. Određene aktivnosti u okviru akcije su i dalje u toku", navodi se u saopštenju.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић