Vikendom od 10 do 12

Vikend Vekerica: Obećavamo odlično vikend jutro

  • 23.04.2021. 17:35

Obećali smo vam da ćete uz naš vikend jutarnji program započinjati omiljene dane u sedmici. A da obećanja ne bi bila prazna, ove subote i nedjelje u dva sata programa pripremili smo lepezu zanimljivih tema, koje će vas zabaviti, ali i zanteresovati da radite i oprobate mnogo novih stvari.

Stižu nam praznici koje sigurni smo i sami mnogo volite. Pokazaćemo vam kako da uz pomoć najmlađih napravite najinteresantniji vaskršnji aranžman. Praznik rada je poznat po dobrom roštilju, stoga smo istraživali koliko se jede na izletištima i da li je sve spremno za jedan od omiljenih praznika na našim prostorima.
 
Ljubav je velika igra u kojoj je kao i u ratu, kažu, sve dozvoljeno. Pričaćemo o najpodlijim osvetama ljubavnih partnera i to ucjenama eksplicitnim video snimcima. Šta o tome kažu žrtve, a šta zakon?

Kriptovalute se zavladale cijelim svijetom, ali idalje o njima malo znamo. Saznajte kako ih zaraditi i kako sa njima platiti ćevape ili kupiti kravu.

U subotnjem izdanju "Vekerice" i o novim sadržajima našeg programa. Najavljujemo putopisnu emisiju našeg sugrađanina, avanturiste i velikog svijetskog putnika Roberta Dacešina, koji će nam preporučiti potpuno nove, ne tako skupe, a atraktivne destinacije za odmor iz snova.

Nedeljno druženje započećemo pričom o heroinama, Banjalučankama koje su svojom prisebnošću i dobrim vaspitanjem spriječile tragediju. Otkrivamo lice najpopularnijeg srpskog fotomodela i vjerujemo ostaćete bez riječi. Da li je penzija motiv zbog kojeg ljudi čine razne ludosti? Da li zanat preciznih sajdžija umire? Imamo odgovore na sva pitanja.
 
Pričaćemo opet o predstojećim praznicima. Obećali smo vam trikove za vaskršnji aranžman, a naš Goran Živković donosi savjete i najvažnije cjenovne informacije o neizostavnoj stavci bogate praznične trpeze, pečenju. 

Dali smo vam riječ da će vikend biti zanimljiv? Uz "Vikend Vekericu" subotom i nedjeljom od 10 do 12 sigurno da hoće. 

Ko kaže da stari zanati izumiru. Pogledajte kako je unuk nasliljedio posao poznatog banjalučkog sajdžije.

Igra može biti zanimljiva, kreativna ali i obrazovna. Pogledajte kako to rade Mma Dragana i djevojčica Iskra.  

Тагови: