VIKENDOM OD 10:00 DO 12:00

Vikend Vekerica: dva sata odličnog programa

  • 16.04.2021. 16:51

Američki novinar Chuch Palahniuk jedne prilike o vikendu je rekao da je jedini razlog zašto druge pitamo kako su proveli vikend ustvari naša potreba da ispričamo nešto o svom vikendu. Mi vam dajemo dobar razlog da pričate o svom vikendu, jer vam obećavamo odličnu uvertiru u sjajan vikend koji ćete sa uživanjem prepričavati.

U subotu u omiljenom jutarnjem programu za sve generacije ne propustite ovih dana aktuelnu temu u Banjaluci. Plan za izgradnju Bijelog dvora u centru Banjaluke podjelio je mišljenja. Otkrivamo o  kakvoj građevini je riječ, zašto se bune arhitekte i šta kažu građani. Ako planirate godišnji odmor saznajte sve informacije o eventualnom ljetovanju. Kako otputovati u Tursku ili Grčku i šta vam  je sve potrebno za prelazak granice. Putovanje i nezaboravno ljetovanje za mnoge je povod za ultimativnu dijetu. Pričaćemo o autofagiji i kako postati fit i oblikovati tijelo za kupaće kostime. Za gurmane pripremili smo sjajne recepte i nešto što možda do sada niste probali. Tajna savršene prolećne trpeze je verovali ili ne u cvijeću i pupoljcima, a mi donosimo recept za delikatesnu supu od kopriva. Ukoliko ste ljubitelj pica naša Sandra Marijanović vodi vas mjesto gdje je cijena niska, a majstori vrhunski.  Pričaćemo i o filmu “Aprilski let” i razgovaraćemo sa potomkom pilota koji je spretno iz Lijevča gađao “Treći Rajh”.  

Nedjelja će zagarantovano biti zanimljiva, jer u našoj rubrici “Istina ili mit” razotkrivamo najvećeg neprijatelja ljudi sa Balkana,ozloglašenu promaju. Pitali ste se kako da napravite zdrave knedle. U stidiju “Vikend Vekerice” specijalna gošća Dušana Đurić koja će vam dati ideju za ovu poslasticu. Vidjećete kako to jeleni na ruskom sjeveru “igraju kolo”, kako je osmogodišnju djevojčicu Kjaru spasio pas, a zavrićemo i u nepregledni set maski izraelske misice. Začudiće vas i sjajna priča o tome kakve frizure nose kućni ljubimci.

Sigurni smo da ćete o ovom vikendu pričati i da će za mnoge biti nezaboravan. Započnite ga uz našu “Vikend Vekericu” i u subotu i nedjelju i uživajte u dva sata odličnog programa.