ATV od 21 čas

Trka oko svijeta: Nastavak avanture na ostrvima Polinezije

  • 25.06.2020. 13:59

Deset takmičarskih parova nastavlja "Trku oko svijeta" za milion dolara na ostrvima Francuske Polinezije, poznate po čarobnim pješčanim plažama i tirkizno plavom, savršeno čistom moru.

Druga etapa počinje vožnjom vodenim taksijem do ostrva koje apsolutno svima oduzima dah, a poznato je i po veličanstvenom hotelu Hilton Bora Bora.

Kad stignu na ostrvo, takmičare očekuju prilično zahtjevni zadaci inspirisani tradicijom Francuske Polinezije.

Takmičari će sakupljati bisere iz školjki na otvorenom moru, ići na podvodni piknik, te balansirati na štulama na dužini od 35 metara pješčane plaže.

Deset timova je ostalo, a koji od njih će u drugoj etapi trke biti eliminisan ne propustite pogledati na ATV večeras od 21 čas!

Od srijede avanturistički TV spektakl "Trka oko svijeta" emituje se na ATV u novom terminu od 20 časova.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.