ATV od 22 časa

Televizijska posla: Sitkom inspirisan TV redakcijom

  • 29.06.2020. 14:43

Zaboravite sve vaše pretpostavke o televizijskim redakcijama i ljudima koji kreiraju televizijski program i budite uz ATV večeras od 22 časa, jer kreće emitovanje sitkoma "Televizijska posla" koji savršeno duhovito i pomalo sarkastično dočarava atmosferu jedne TV kuće.

Naziv serije inspirisan je NBC-jevom studiju u Njujorku, 30 Rokefeler Plaza, a od 2006. godine kada je prvi put emitovana, serija "Televizijska posla" osvojila je nagradu "Emi" čak 14 puta, dok je ukupan broj nagrada dogurao do 39.

Vrhunski glumci Tina Fej, koja je i scenarista serije, i Alek Boldvin sigurno su jedan od razloga popularnosti serije. Fej u seriji glumi Liz Lemon, producenta noćnog TV šoa "The Girlie Show", dok Boldvin tumači lik direktora televizije koji suludim idejama zagorčava život saradnicima.

Među sporednim likovima serija posebno je zanimljiv lik sociopate Dženi Maroni koju je odlično dočarala glumica Džejn Krakovski, a uslijedile su i dvije nominacije za nagradu Emi u kategoriji najbolje sporedne glumice.

Zanimljiv podatak i dodatni razlog za gledanje serije "Televizijska posla" je činjenica da se po minuti epizode izgovori desetak šala, a podatak su izračunali vjerni obožavatelji serije.

Sitkom "Televizijska posla" pratite na ATV radnim danom od 22 časa, a prva epizoda u programu je večeras, odmah poslije serije "Igra sudbine".

Тагови: