VEČERAS 20:00

Serija Radio Mileva: Hoće li Mileva nadmudriti Lisičića?

12:59, 24.04.2021.
Iz vikenda u vikend sve pršti od dobre zabave i posebno iznijansiranog humora, u kojem se ocrtava naš mentalitet, jezik i navike, pa su nam i sjajni likovi serije „Radio Mileva“ već prirasli srcu. 

Neki protivnici nikad ne zakopaju ratne sjekire i toj grupi „ljutih“ rivala definitivno pripadaju Mileva i upravnik zgrade Lisičić. Ovoga puta okršaj je započeo Lisičićevom posjetom slikaru Leonu i to zbog Mocinih neprikladnih aktivnosti u podrumu zgrade 12. Lisičić smatra da je suludo držati radionicu za sopstvene potrebe na prostoru na koji imaju pravo svi etažni vlasnici, stoga se prijateljski obratio Leonu koji je vrlo blizak sa Mocom i upozorio na nimalo prijatne mjere koje priprema protiv Moce. 

Mileva, neizostavni začin svih dešavanja u zgradi i u ovoj situaciji je prepoznala priliku da Lisičiću osujeti planove. Zaista je smislila nešto što bi moglo da kompromituje upravnika do neslućenih granica – fotografisaće ga tako da se razotkrije kako upravo on obljepljuje zgradu posterima opozicionih kandidata na izborima. 

Ko li će ovog puta odnijeti pobjedu u ovom beskrajnom obračunu? Ko će koga nadmudriti?

Ne propustite večeras u 20 časova na programu ATV-a.