Večeras u 22:00

Serija Radio Mileva: Bez muke nema nauke, ali ima uspjeha

  • 27.04.2021. 16:25

Od samog početka pratimo zanimljive priče o stanarima zgrade 12 u čijem središtu se nalazi mala porodica Majstorović na čelu sa Milevom i mogli smo da zapazimo da njena unuka Sonja nikako nije ljubitelj škole.

Kečevi u dnevniku ocjena, izostanci sa časovima i ukori  konstantna su briga majke Natalije i bake Mileve. 

Sonja smatra da nema potrebe da toliko uči i da će u životu sasvim dobro proći ako ne dotakne knjigu. Osim što joj teško pada da svoje misli usresredi na učenje, sasvim je sigurna da se uspjeh može ostvariti bez mnogo muke oko nauke. Vidjeli smo da je Sonja veoma zainteresovana da bude internet zvijezda za šta po njenom mišljenju uopšte nije potrebno obrazovanje koje se stiče u školi. 

Mileva ne može da se posvijeti kontrolisanju Sonje da konačno „zagreje stolicu“ i moli je da joj bar pomogne u kućnim poslovima, jer joj se dogodio neočekivani peh. Veš mašina koja je sa njom već četrdest godina, iznjela je posljednju turu veša. Moca, kućni majstor, odmah je angažovan na reanimaciji, ali izgleda da će se legenda ipak upisati u prošlost. 

Da li će Sonja sa malo muke stići do nauke? Kako će se Mileva suočiti sa gubitkom najodanije kućne saveznice?

Serija „Radio Mileva“ večeras u 22 časa.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.