RADNIM DANOM U 20:45

Serija Jagodići: U potrazi za srećom

  • Извор: АТВ
  • 03.08.2021. 09:37

Serija 'Jagodići – Oproštajni valcer' drugi je nastavak serije 'Sva ta ravnica' koja priča priču o grofu Milanu i njegovim sinovima, burnim vremenima u Banatu pred početak Drugog svijetskog rata. Seriju kao producent potpisuje jedan od glavnih glumaca, Gordan Kičić. Produkcijski veoma zahtjevna serija je snimana na čak trideset lokacija, a na cijelom snimanju učestvovalo je preko pedeset glumaca, dok je proces trajao nešto više od šezdeset dana. U finalnim epizodama akteri su stavljeni pred situacije koje moraju okončati, odnose koji se moraju riješiti, ljubavi koje će se ili prekinuti ili nastaviti, a sve u potrazi za ličnom srećom i smirenjem.

Brankova verenica Ljubica odlazi u posetu Aleksandri u želji da upozna osobu na koju Branko i poslije toliko godina neprestano misli. Branko donosi odluku da ipak prekine svoju vezu sa Aleksandrom i da nastavi svoj život sa Ljubicom u Beogradu. Nove okolnosti Aleksandru ponukaju da prekine svoj brak sa grofom Belopoljanskim i napusti ga, jer ne može više da bude rastrzana između svojih želja i ljubavi i stalnih pritisaka majke. Jovan i Aida odlaze na salaš po sina Petra i tamo, poslije mnogo godina čini mu se da doživljava 'novi život' ispunjen istinskom srećom i ljubavi. 

Istraga koju vodi poručnik Vasić staviće na listu osumnjičenih i advokata Dragutina Fajfera, koji je sa žrtvama bio u poslovnim odnosima, ali novi zločin ga prisiljava da proširi listu osumljičenih. Svi žitelji na Kaštelu Jagodića uznemireni su nakon vijesti o velikoj nesreći kod brane. Međutim, u vili Belopoljanskog savim drugačije gledaju na taj nemili događaj. Stvari se ne razvijaju onako kako su Milena i Staša planirali i kada im poručnik Vasić bude saopštio kako stvari stoje, njih dvoje će nastojati da za zločin okrive Emilijana Belopoljanskog.

Niz preokreta donosi posljednji zaokret 'Oproštajnog valcera'. Braća Branko i Jovan konačno pronalaze mir i sreću sa voljenim osobama. Lajko, njihov polubart, kreće na put na kome ga vrebaju mnoge opasnosti i na čijem kraju se nazire nada u bolje sutra. I poručnika Vasića čeka ljepša budućnost. On konačno može da odahne - ubica je savladan i svi motivi zločina kod seoske brane su objašnjeni. 

Kada su svi pomislili da je sve srećno završeno, sa prvim mrakom, nad Kaštelom Jagodića ponovo će se nadviti opasnost.

Kako se završava saga o braći Jagodić? Koji novi događaj donosi 'mračnu budućnost'?

Ne propustite seriju “Jagodići” od utorka do petka u 20 časova i 45 minuta.


Uloge: Dejan Lutkić, Gordan Kičić, Gorica Popović, Radoje Ćupić, Nina Janković, Dara Džokić, Radoslav Milenković, Miloš Samolov , Nada Šargin, 

Scenario: Đorđe Milosavljević

Reditelj: Miroslav Lekić


Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.