VEČERAS U 20

Serija 'Igra sudbine': Nedavno pala posljednja klapa! Kakav nas obrt očekuje večeras?

  • Извор: АТВ
  • 13.10.2021. 10:26

Najgledanija domaća serija ‘Igra sudbine’ prije nekoliko dana doživjela je posljednju klapu – snimanje druge sezone koju gledaoci širom regiona ‘gutaju’ i dive se svim preokretima, intrigama i iskrenim emocijama je završeno. Ostaje nam još nekoliko mjeseci uživanja u isprepletenim sudbinama, a cijeli tim serije obećava da ćemo se itekako iznenaditi svim razriješenjima koji nas očekuju do kraja sezone.

Posebno ponosna je Milica Milša, kako na svoju ulogu i predivno iskustvo, veliku popularnost serije i likova, odnosno glumaca, a veliko joj je zadovoljstvo i to što je baš njen Žarko Jokanović kreirao scenario za najgledaniju seriju u regionu. ‘Jako sam srećna i zadovoljna, jer igrati ulogu Ade Kanački u najgledanijoj i najdugovječnijoj seriji je najveća nagrada koju glumac može doživjeti. Pogotovo što sam imala priliku da igram sa ovako divnim ljudima, postali smo porodica. Svi su divni, jako smo se zbližili i mnogo se volimo, tako da ćemo sigurno nastaviti da se družimo’ izjavila je Milica Milša za portal ‘Blic.rs’ na posljednjem danu snimanja hit domaće serije koju ćemo svi sigurno dugo pamtiti. Takođe, Milša se okitila još jednom u nizu nagradom za ulogu Ade Kanački – prema ocjeni čitaoca ‘Večernjih novosti’, ona i Vladan Savić dobitnici su ove tradicionalne nagrade za likove Ade Kanački i Ivana Ožegovića.

A šta vas očekuje večeras?

Doktorka vidi da Matija želi nešto da joj kaže, ali da zbog svog stanja to ne uspijeva. Ona nastoji da nađe alternativni način komunikacije. Ona mu postavlja pitanja, a on ‘odgovara’ stiskom ruke.

Sofija odlazi na poligraf. Ada i Vukašin odlaze na razgovor kod poznanika u policiji – saznaje da Sofija nije ‘pala’ ni jedno pitanje ostaviće ih u čudu.

Ada traži od Marijane pomoć - treba joj neko ko će se približiti Riteru. Žiška dolazi kod Ivana i pravi opštu pometnju u kući.

Serija ‘Igra sudbine’ večeras u 20 časova.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.