Druga sezona od 7. decembra

RADIO MILEVA: Novi doživljaji na Neimaru

  • Извор: АТВ
  • 05.12.2021. 12:00

Druga sezona domaće serije ‘Radio Mileva’ počinje na programu ATV-a za nekoliko dana – u utorak, 7. decembra počinju omiljene dogodovštine Mileve, Natalije, Sonje i stanara zgrade 12 u beogradskom naselju Neimar. Dugoočekivani nastavak donosi novih 20 epizoda neprevaziđenog smijeha i zabave.

Prva sezona napravila je pravi ‘bum’ u regionu ostvarivši veliku gledanost i za kratko vrijeme omiljenost među publikom. Osim ozbiljne glumačke postave, veliko zadovoljstvo zbog uspješnosti serije ne kriju reditelj Emir Jukić i autorski tim koji predvodi Nemanja Garić.

Reditelj je za ‘Novosti’ potvrdio i fenomenalnu vijest da publiku očekuje i treća sezona, koja uskoro počinje da se snima. Govoreći o drugoj sezoni Jukić je naglasio ona donosi produbljivanje odnosa među likovima, ekstremnije komične zabune i nove likove, koji će sasvim novim profilima i energijom dodatno začiniti sjajnu komediju.

Ugiranoj glumačkoj ekipi pridružiće se Nenad Jezdić, Jovo Maksić, Nikola Vujović i Mladen Sovilj, dok će paletu zanimljivih likova upotpuniti: muški frizer zvani ‘Princ’, ‘tattoo’ majstor Peca, feminizirani Anđelo i Milevin brat Srećko.

Sigurni smo da će i nova sezona ispred malih ekrana opet okupiti sve generacije i da će uživati u iskrenom smijehu i na jedan vedar način se podsjetiti na problem ‘malog’, običnog čovjeka i kako ih pšrevazići na vedar način.

Domaća serija ‘Radio Mileva’ od utorka 7. decembra u 21 čas i 40 minuta na program ATV-a.

Тагови: