Premijera u 20:30 časova

Po svijetu sa Robertom Decešinom: Putovanja otvorenog srca

09:44, 26.04.2021.
Izvor: ATV
Svakog ponedjeljka u 20 časova i 30 minuta na programu ATV-a očekuje vas putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

Kroz objektiv kamere vođeni avanturistom i simpatičnim pustolovom Robertom zavirićemo u najzabačenije dijelove svijeta, otkrićemo prirodne ljepote, planinske vrhove, najpoznatija ljetovališta i prošetati ulicama dalekih zemalja svijeta. Vidjećemo i kako je Robert na svom putu stekao nova prijateljstva, otkrio nam nove prostore, običaje, jezike i svima nam podario pola sata vrhunske avanture.

Kažu da su putovanja jednostavna poput disanja kada nam se uvuku pod kožu. Kažu da se na putovanjima možemo izgubiti, ali i ponovo pronaći. Kažu da je na putovanje uvijek dobro otići otvorenog srca. Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.
 
U prvoj epizodi nas Robert vodi u Pakistan, gdje ćemo moći da vidimo jedno sasvim novo lice ove zemlje, koje je kroz ljude i njihove priče naš vodič stavio u prvi plan.
 
"Po svijetu sa Robertom Dacešinom" premijera večeras u 20:30.