Pitch Perfect 2: Kraljice savršenog tona

  • 13.02.2021. 18:00

Ove subote na ATV-u očekuje vas odličan filmski program, naročito ako ste zaljubljenici u jedan od najpoznatijih i omiljenih filmskih žanrova - mjuzikl i generalno filmove s pjevanjem. Sjajna prilika da napunite baterije s acapella interpretacijom velikih svjetskih muzičkih hitova, uživate u impresivnim nastupima i da se slatko nasmijete dogodovštinama kroz koje prolaze članice Bellas na svom putu da održe titulu kraljica savršenih tonova. 

Zato ne propustite film „Pitch Perfect 2“, muzičku komediju u režiji glumice Elizabeth Banks koju smo imali prilku da gledamo u velikim filmskim hitovima u prethodnoj deceniji,  kao i u oba dijela ovog lepršavog, zabavnog i raspjevanog filma. Radnja filma prati obnavljanje školske acapella grupe koja je u „Pitch Perfect“  zavladala svim takmičenjima, a kojoj se tada priključila Beca. No, nova školska godina donosi promjene – stare članice su napustile grupu, a važno internacionalno takmičenje se bliži. Glavna među djevojkama, Beca (Anna Kendrick) ima težak zadatak – da opet napravi nepobjedivu grupu. 

Jedno je sigurno, a to je da će vas film zabaviti i da ćete zaista moći da čujete veoma dobre obrade poznatih kompozicija, da vam pod kožu uđe i naslovna muzika u originalnom izvođenju Anne Kendrick koja osim svog glumačkog ima i zavidan muzički angažman i prema ocjeni kritike lijep i umilan glas. Očekuju vas i mnogo dobrog smijeha pogotovo u prisustvu sjajne Rebel Wilson poznate kao Fat Amy. 

Da li će djevojke dođi do pobjede i postati nenadmašne kraljice viskog C, saznajte u subotu u 22:45 i uživajte uz ATV-ov filmski program.