Od danas na ATV-u!

Serije "Tate" i "Igra sudbine" obaraju rekorde gledanosti u Srbiji

  • 28.01.2020. 13:42

Za sve koji uživaju u dobrim TV serijama imamo jako dobru vijest! Ne, nisu se vratile rode, ali na ATV-u od danas, svakog radnog dana od 18 časova zabavite se uz hit seriju "Tate".

Pobrinuli smo se da ostanete uz nas i u nešto kasnijim terminima! Takođe od danas, ali od 20:10 kreće srpska telenovela "Igra sudbine" koja u vrlo kratkom periodu osvojila TV gledaoce.

Nove hit serije "Tate" i "Igra sudbine" koje od ove sedmice možete pratiti u programu ATV-a obaraju rekorde gledanosti u Srbiji, pa je tako premijerna epizoda domaće humorističke serije Tate" ostvarila 22 odsto učešća u gledanosti – što znači da je prvu epizodu pratilo više od 1.5 miliona gledalaca, dok serija "Igra sudbine" obara rekorde sa čak 28 odsto učešća u gledanosti.

Serija "Tate" radnim danom od 18 časova na ATV-u

"Svaki čovjek može biti otac, a samo rijetki mogu biti tate", poruka je komične porodične serije "Tate" uz koju ćete se dobro zabaviti, nasmijati, ali i zaplakati.

Ova srpska serija bavi se neuobičajenom temom očinstva kroz četvoricu potpuno različitih likova, Beograđana, koje je spojio splet okolnosti i koji kroz očinstvo postaju prijatelji.

Vlado (Branko Janković): Tradicionalni i pomalo grub vlasnik picerije, otac trojice dječaka koji ima ogromne probleme sa ženom zbog sopstvene ljubomore.

Marko (Andrej Šepetkovski): Nezadovoljni glumac u klimaksu, koji ima nestabilan posao, bivšu ženu i dvije ćerke, ali i novu, previše ambicioznu ženu, koja mu je rodila sina.

Petar (Filip Juričić): Uspješni advokat, koji je zaljubljen u sebe i svoj način života, iz korijena se mijenja kada shvati da ima sina za koga nije znao.

Toma (Miljan Prljeta): Fini veterinar koji se doseljava u Beograd sa ćerkom, poslije smrti supruge, kako bi počeo novi život.

Serija naravno, obiluje nevjerovatnim šarmom za koji su zaslužne glumice Ljubinka Klarić, Tašana Đorđević, Katarina Žutić, Sonja Kolačarić, Katarina Gojković i Jelica Sretenović, seriju potpisuju reditelji Stanko Crnobrnja, Vlada Aleksić i Filip Čolović.

"Igra sudbine" na ATV-u!

Kažu da je priča o zamijenjenim bebama konačno dobila i svoj epilog? O kakvoj se priči i epilogu zapravo radi saznaćete ukoliko već večeras odmah nakon igre na sreću "Loto", u 20:10 budete uz ATV jer počinje serija "Igra subine" iza koje stoji kreator kultne telenovele "Istina i laži", Mihailo Vukobratović.

Telenovela "Igra subine" će vas "prikovati" uz mali ekran, budući da je prepuna živopisnih likova, intrigantnih zapleta, ljubavnih intriga i skandala, neočekivanih humorističkih obrta, ali prije svega najčistijih emocija ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobjeđuju sva iskušenja.

Prateći živote i dogodovštine likova iz dva svijeta – bogatih i uspješnih, ali i siromašnih radnika i marginalaca, ova serija otvara uvijek aktuelno pitanje: Da li je materijalno bogatstvo dovoljno za sreću ili se prava sreća nalazi u stvarima koje se ipak ne mogu kupiti novcem, u ponovnom rađanju prijateljstva, trijumfu ljubavi i volji da se porodica očuva i ujedini?

Radnju serije pratimo kroz tri glavna lika: dama iz visokog društva Ada Kanački (Milica Milša), Aleksa (Luka Raco) i Luka (Stevan Piale), koji će biti primorani zamijeniti mjesta i u potpunosti promijeniti život.

"Igra sudbine" ide u programu ATV-a utorkom od 20:10, te srijedom i četvrtkom od 20 časova.

Тагови: