PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Vijek Gimnazije u Gradišci

  • Извор: АТВ
  • 29.11.2021. 14:30

Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje. Prirodne ljepote, običaji, interesantne priče naših dopisnika, kao i gostovanja istaknutih sagovornika iz svih oblasti društvenog života, otkriće vam nešto više o Srpskoj i približiti šta se sve dešava u njenim gradovima i regijama.

Na mladima svijet ostaje, pa je tako najvažnije uložiti u našu djecu, njihovo obrazovanje i kulturu. Čitav vijek Gimnazija u Gradišci ponos je grada na Savi i institucija koja školuje najbolje đake, dajući im priliku za potpunije i kvalitetnije obrazovanje. Paletom stranih jezika, priprema đake za fakultete i što je najvažnije za život. Istorijski osvrt povodom stogodišnjice i toplu priču donosi naša Jelena Grahovac.

Naš Goran Živković donosi nam ohrabrujuću priču – mala nerazvijena opština Novo Goražde uz donacije Vlade Srpke grabi krupnim koracima naprijed. Šta je sve urađeno u opštini i kakvi su planovi za narednu godinu u kojoj će Novo Goražde još više da napreduje.

Mudrim poslovanjem i praćenjem redovne potrošnje 'Elektro Doboj' uspijeva da stane u kraj kradljivcima struje. Sve je manje onih koji nelegalno troše električnu energiju, jer su kazne 'drakonske'. Donosimo vam i pregled izuzetno uspješne poslovne godine za 'He na Drini', a naša Sanja Trifković razgovarala je sa Mladenom Čvrgićem, pomoćnikom direktora JU 'Vode Srpske' o drinskom nasipu.

Emisija 'Naša Srpska' svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.