SUTRA U 12:15

Manifestacija Dečje beogradsko proleće: U znaku jubileja poklon svim mališanima

  • 24.04.2021. 12:15

Veliki jubilej, pedeset godina od osnivanja jedne od najznačajnijih i najljepših manifestacija posvećenih djeci i pet godina od obnove ovog festivala, ove godine će se održati u Dečjem kulturnom centru Beograd, gdje se od obnove 2016. godine tradicionalno održava. 

Osmišljen kao online događaj planiran za subotu 24. aprila, simbolično na Vrbicu kao dan dječije radosti svim mališanima će uljepšati proljeće. “Dečje beogradsko proljeće” je manifestacija koja je od svog osnivanja 1972. godine predstavljala susret najpoznatijih kompozitora, pjesnika, pjevača i horova, u čast djeci, njihovoj radosti i muzici koja je upravo sa ovog festivala obilježila djetinjstvo mnogih generacija 

Prevashodno zaštitno lice Doma pionira, manifestacija je obustavljena 1996. godine da bi se na inicijativu direktora Dečjeg kulturnog centra Beograd, Dragana Marića uz poznatu pjevačicu Leontinu Vukomanović, koja je dobar dio svoje uspješne karijere posvjetila upravo dječijoj muzici. 

Kao muzička urednica i ove godine potpisuje festival na kojem će i sama nastupiti pored Hora Dečjeg kulturnog centra Beograd i Hora „Čarolija", a učesnici su i Andrija Milošević, Bojana Stamenov, Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić, Ivana Peters, Tijana Dapčević, Ivan Mihailović, Svetislav Bule Goncić, Vuk Trnavac, kao i legende Branko Kockica i Minja Subota.

Festival će se održati u formi specijalne televizijske emisije, a kao i online format, koju za osmijeh, radost i na zadovoljstvo svih mališana možete pratiti sutra u 12 časova i 15 minuta u programu ATV-a.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.