Večeras u 22:40

The Loudest Voice: Kada lovac postane plijen

  • 23.04.2021. 17:27

Ulazimo u sami finiš priče o velikom televizijskom magu, osnivaču najgledanijeg kablovskog operatera, savjetnika i ideološkog saborca četiri američka predsjednika, ali i čovjeka koji je ostao zapamćen po svom mračnom karakteru, seksualnom uznemiravanju radnica „Fox News-a“ i onoga koji je svojim „najjačim glasom“ i veoma perfidnim igricama i radikalnim stavovima pokoravao sve koji su mu se našli na putu.

U ovoj pretposljednjoj epizodi mini-serije „The Loudest Voice“ na pragu smo pada velikog Rogera Ailesa, koji prije svega zdravstveno propada, što ponajviše utiče na njegove „pohotne navike“. Međutim, to ga ne zaustavlja da novu reporterku počne seksualno uznemiravati, naravno koristeći se već viđenim strategijama da namami plijen. S druge strane podstrek da nastavi dalje, iako otežanog zdravlja i potencije, daje mu kandidatura Donalda Trumpa na izborima. 

„Fox News“ kao vodeća radikalna televizija bila je najbolji prostor za Trumpa da rasprši svoj politički program. Ipak, nešto vrlo opasno po Ailesa se dešava na „Fox News-u“ i njegovoj upravljačkoj strukturi, kada umjesto Ruperta Murdocha sve veći uticaj dobijaju njegovi sinovi James i Lachlan, koji svakako nisu pristalice ne samo Ailesove uređivačke politike i njega kao čovjeka. Naravno nije slučajno, što se Donald Trump poigrao kadrovskom situacijom na „Fox-u“, vodeći se starom dobrom „zavadi pa vladaj“ kada je u samom vrhu kampanje verbalno zlostavljao tadašnju zvijezdu „Fox-a“ Megyn Kelly. Okršaj sa Kelly dao je Trumpu priliku da i sam dodatno oslabi Ailesa i natjera ga, da iako upozoren da tokom kampanje ne favorizuje samo republikanskog kandidata, to neminovno i neizbježno mora da učini. 

Lovac postaje sve ranjiviji i ne sluti na koji korak je spremna Gretchen Calson, koju je „Fox“ na čelu sa Rogerom i njegovim iskusnim timom za „posebne“ ugovore, već dovoljno osnažio za tužbu time što joj nije obnovljen ugovor sa medijskom kućom čiji  je idejni tvorac zlostavlja već godinama. U životu je zaista tako: kada se jedna vrata zatvore, druga se sasvim sigurno otvore. Nakon što Gretchen dobije otkaz, pronalazi i tačnu rečenicu u kojoj je jasno da je Roger seksualno namaljuje i zlostavlja, koristeći se stimulansima iz sfere posla, uspjeha i novca. To joj širom otvara vrata da podigne tužbu protiv Rogera, ali i protiv cijelog „Fox News-a“. 

Kako završava priča u kojoj lovac postaje plijen? I da li se na mukama zaista poznaju junaci? 

„The Loudest Voice“ večeras u 22:40 serija koja je otkrila svijetu u kojem se svaka pobjeda „krvavo“ zaradi. 
 

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.