Večeras u 20:00

Film "Ekipa": Inspirisan večitim derbijem

  • 07.02.2021. 11:46

Večeras na programu ATV-a u 20:00 časova film "Ekipa" sa potpisom reditelja i glumca Rade Ćosića obradovaće sve generacije i ljubitelje filma, ali i sve one koji su vatreni navijači dva najveća domaća fudbalska rivala.

Preokreti na polju srpske kinematografije u 21. vijeku izrodili su i jedan, nama svima poznat filmski žanr koji smo imali priliku da pratimo kroz strane filmske sadržaje decenijama unazad, a to je sportski film.
 
Pored već čuvenih "Montevidea" i "Bićemo prvaci sveta", koje ste takođe imali prilike da gledate u našem programu, pojavio se 2019. godine i film "Ekipa" zanimljiv po tome što je inspirisan ne samo fudbalom, već i večitim derbijem Partizana i Crvene Zvezde.

Njegova simpatičnost ogleda se u jednostavnom spoju lakog humora i elemenata krimića što ga dodatno čini dobrim izborom za nedeljno veče. Reditelj Rade Ćosić igra i glavnu ulogu, fudbalera Partizana, koji zajedno sa Andrijom Miloševićem, svojim bratom i zakletim navijačem Crvene Zvezde, upada u sumnjive i opasne driblinge sa fudbalskim podzemljem. Kako ništa ne bi bilo jednostavno i bezazleno sa klupe na neobičnu utakmicu uleće i fatalna dama.
 
Autentični kadrovi sa derbija Partizana i Crvene Zvezde začinjeni su moćnom i dobro uigraniom prvom postavom - Žika Todorović, Sergej Trifunović, Dragan Jovanović.  

Uživajte u naročitom i neopisivo zabavnom večitom derbiju, večeras na programu ATV-a u 20:00 časova.

I neka najbolji pobjedi!

Тагови: