VEČERAS U 22:00

Film Blue Crush

  • 22.05.2021. 14:59

Na programu ATV-a ove subote možda najbolji izbor za mlade, ali ljubitelje pitkih romantičnih komedija ili vratolomnih sportova. Film „Blue Crush“ iz 2012. godine sa potpisom  Johna Stockwella, koji je u svijetu sedme umjetnosti više ostao upamćen kao glumac i model, mada izdvajaja se nekoliko njegovih filmova i scenarija, a među njima „Into The Blue“. Jasno je da John voli vodu, valove i dinamične sportove na ovom nepredvidivom terenu. 

Anne Marie (Kate Bosworth) je zaluđena surfanjem na opasnim havajskim valovima. Nekoliko godina unazad prepušten joj je odgoj buntovne mlađe sestre Penny (Mika Boorem), jer ih je majka napustila zbog ljubavnog zanosa i otišla u blještavi Las Vegas. Njih dvije uživaju u suživotu sa još dvije cimerke, plovidbi i vrelim zrakama sunca. Anne Marie želi da osvoji veliko takmičenje u surfanju i svakodnevno se priprema ne odvajajući se od svoje daske po kojoj je poznata. Na Havaje, okupane suncem, zanosom vječnog ljeta stiže fudbalska ekipa na čelu sa  Mattom (Matthew Davis) u kojeg se odmah zaljubljuje. Suočena sa nadolazećim takmičenjem, novim osjećajima i avanturama Anne gubi tlo pod nogama. 

Simpatično, veselo i oblikovano u stilu dinamičnih romantičnih filmova. Kate Bosworth se naročito potrudila za ovu ulogu obzirom na to da je većina vratolomnih scena snimljena bez dublera. Film prati i odlična muzička lista, a kadrovi valova i ovog nimalo lakog vodenog sporta zaista zaustavljaju dah. Ovaj film među kritikom poznat je kao jedan od onih sa najviše 'gafova', vidljivih grešaka i nepoklapanja u kadrovima i toku priče, ali je sigurno odličan izbor za mirno subotnje veče. Sigurni smo da ćete posle ovog filma razmatrati putovanje na daleke Havaje i  poželjeti da se provozate makar i najmanjim talasima. 

Film „Blue Crush“ večeras u 22 h.