VIKENDOM OD 10 DO 12

Emisija „Vikend vekerica“: Subota obećava dobru zabavu

  • 14.05.2021. 17:06

Sutra u „Vikend vekerici“ od 10 do 12 časova očekuje vas mnogo zanimljivih tema i sadržaja iz cijele zemlje, regiona i svijeta, a sve „pod palicom“ naše Milice Nogo i njene sjajne ekipe. 

Obilježavamo Svjetski dan porodice i tim povodom razgovaraćemo koji su to problemi i izazovi sa kojima se susreće savremena porodica i da li smo se i koliko udaljili od tradicionalnog poimanja porodice. 

Sve češće smo svjedoci neuspjelih pokušaja uljepšavanja i plastičnih operacija. U „Vekerici“ otkrivamo bizarnu priču o cvijećarki i mesaru, koji su pod maskom doktora unakazili na stotine žena. Kako znati da smo u sigurnim rukama?

Ljeto samo što nije i potrebno je pripremiti neophodne modne dodatke, a jedan od prepoznatljivih su naočari za sunce. Možda ste se pitali da li imaju rok trajanja i da li vas zaista štite od sunca? Pričaćemo i o mitovima i zabludama o sunčanju i korišćenju solarijuma. 

Da li biste voljeli da putujete futurističkim vozom? Zvuči primamljivo. Predstavićemo vam lebdeće magnetne kapsule. 

Dobrih priča i kvalitetne zabave, ali i ozbiljnih tema u „Vikend vekerici“ nikada ne manjka, zato nas gledajte u subotu i nedjelju od 10 do 12 časova. 
 

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник