VIKENDOM U 8:30

Emisija 'Vikend Vekerica': Najbolja jutra su sa nama

  • Извор: АТВ
  • 22.10.2021. 15:41

Jutarnji vikend program zanimljivim pričama, dobrom energijom i zabavom će vas 'zagrijati' za hladan jesenji vikend pred nama. Očekuje vas uvijek nasmijana i raspoložena, naša Jovana Radosavljević i mnogo interesantnih tema koje vam je pripremila.

Subotu započinjemo zdravljem – kolika je slabovidost kod djece i kako da pomognemo djeci da što duže sačuvaju zdrav vid? Razgovaraćemo sa specijalistima oftalmologije Vesnom Ljubojević i Dejanom Vojčićem.

Donosimo vam i isječak sa izložbe 'Preduzeće Rudi Čajavec' koja je prije nekoliko dana otvorena u Banskom dvoru i uspomene i emocije koje je izazvala u Banjalučanima koji pamte njegove najuspješnije dane. Malo drugačije uspomene isplivale su u Japanu – usljed vulkanske erupcije i pomjeranja morskog tla iz 'krvave prošlosti' isplivalo je 24 olupine brodova potopljenih tokom bitke za Ivo Džimu u toku Drugog svjetskog rata.

Da li ste čuli za vino od meda i čokolade? Priču donosi naša Dragana Dedić. Za kraj druženja priče iz svijeta poznatih – naša dopisnica Gordana Vasiljević razgovarala je sa zvijezdom najpopularnije serije u regionu 'Igra sudbine', glumicom Milicom Milšom.

U nedjelju donosimo priču o štešnosti pušenja po zdravlje, a govorićemo i o poražavajućim statistikama – skoro polovina odraslog stanovništva u BiH konzumira duvan, a svako šesto dijete je aktivni pušač. O štetnom uticaju cigareta na mladi organizam razgovaraćemo sa pulmologom Snežanom Kutlešić Stević.

Naš Bojan Sandić donosi impresivnu priču – humanitarac Ljubiša Šljivić već sedmicama pješači kako bi prikupio potrebna sredstva za liječenje četvorogodišnjeg Ilije Milanovića. Od Zadra od Kragujevca – mi smo Ljubišu 'presreli' na putu između Banjaluke i Prijedora.

Sandra Marijanović donosi priču o najljepšim i najposjećenijim evropskim destinacijama tokom jeseni. Naravno, potrebne savjete za odabir putovanja daće nam, ko drugi nego naš omiljeni putopisac Robert Dacešin.

Da nikada nije kasno i da svaka želja nađe svoj put ostvarenja dokazala je i pobjednica muzičkog talent takmičenja 'Nikad nije kasno' Bojana Barjaktarević.

Za ugodan vikend i zabavu još od buđenja – 'Vikend Vekerica' subotom i nedjeljom od 8 časova i 30 minuta.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.