Državni službenik – druga sezona nenadmašnog špijunskog trilera

  • 30.03.2021. 14:16

Serijski program ATV-a nastavljamo u poznatom ritmu sa najboljim naslovima regionalne filmske i serijske produkcije, pa tako svim ljubiteljima jedne od najgledaniijih domaćih serija donosimo i drugi dio, nastavak zanimljivog špijunskog trilera „Državni službenik“ svakog utorka i srijede u terminu od 20:00 časova, sa izuzetkom večerašnje, prve epizode, koju ćemo emitovati u 20:15.

„Državni službenik“ je savremena i uzbudljiva priča o agentima Bezbednosno-informativne agencije, koji se svakodnevno suočavaju sa opasnim i nesvakidašnjim slučajevima, otklanjaju svaku pretnju po državnu bezbjednost i vode borbu sa nimalo naivnim domaćim i inostranim intrigama proisteklim iz komplikovanih geopolitičkih odnosa u Srbiji i njenom okruženju. U prvoj sezoni pratili smo Lazara (Milan Marić) koji se kao agent BIA-e susreće sa terorizmom, bombašima i dio je svakodnevnih akcija, koje iziskuju ne samo hrabrost nego i žrtvovanje privatnog života. Iako van službe u ovoj sezoni, urušenog porodičnog života i suočen sa mnogim izdajama, biće i sada upleten u „sučajeve“ koji ostavljaju bez daha, i publici približavaju najmodernije vidove kriminala – sajber kriminal, IT tehnologija i uticaj društvenih mreža na kreiranje javnog mnjenja. Druga sezona je prema ocjeni kritike napravila ne samo produkcijski iskorak, nego i tematski stavivši takve okolnosti i dešavanja na domaće tlo. Ono što dodatno oplemenjuje priču i čini je dramski veoma slojevitom je odnos Lazara i supruge Ane koju igra Vanja Dujović i čini ga komplikovan do granica da on postaje suočen sa mračnom istinom da uopšte ne poznaje osobu sa kojom je imao porodicu i dom. Tako istančano je kreiran klasični trilerovski lik, junak koji počinje od nule, sa nevjerovatnom snagom da nastavi dalje, suočen sa pitanjima na koje je teško odgovoriti. Da li je moguće povratiti izgubljeno povjerenje? Da li je moguće na temeljima izdaje i laži nastaviti dalje?

Scenario i ovog puta potpisuju Dimitrije Vojnov i reditelj serije Predrag Gaga Antonijević, koji je vrlo vješto ukomponovao likove i najvažnija dešavanja iz svog drugog serijskog hita „Ubice moga oca“, pa će tako svi oni koji su ispratili i ovo Gagino ostvarenje u epizodama druge sezone vidjeti dobro poznate likove.

Uzbudljivi sati serijskog programa na ATV-u su svakog utorka i srijede u 20 časova.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок