94,4 FM

''A danas u gradu" uskoro u A radio eteru!

  • 13.12.2019. 15:46

"A danas u gradu", radio emisija kolažnog tipa počinje da se emituje od ponedjeljka 16. decembra u A radio eteru u terminu od 11 do 13 časova.

Riječ je o zabavno-informativnom sadržaju u okviru kojeg će se za slušaoce A radija pripremati aktuelni sadržaji kroz najave događaja sa gostima, obrađivati raznovrsne društvene teme, servirati najsvježije informacije, predstavljati eksluzive i premijere.

Autor i voditelj "A danas u gradu" je dugogodišnji radio DJ i televizijski voditelj Danijel Dakić, a slušaocima poručuje: ''Svakodnevnica je lakša ako se eleminišu negativni uticaji savremenog života, odnosno ako pričamo, razrađujemo teme, donosimo zaključke. Pri tome dobro ćemo se zabaviti uz biranje muzike sa poznatim glumcima i muzičarima, a uživo ćemo ispratiti dešavanja u gradu i šire.''

U prvom izdanju na pitanje: ''Da li je iko ikada vidio vozača u Banjaluci da je napravio dva kruga u kružnom, a kako ne bi stao, zaustavio saobraćaj i dao žmigavac za vanjsku traku kružnog toka u namjeri da se isključi na željeno isključenje iz raskrsnice?'', na koje će odgovor putem društvenih mreža dati slušaoci, a u studiju stručnjaci za saobraćaj.

I u narednim emisijama slušaoci mogu očekivati sličan pristup, a tokom naredne sedmice, "A danas u gradu", ugostiće i Đuleta iz Van Goga, Dragana Moconju iz bendova Tupas Mene i ROK Simfonija, Bojana Madžara iz benda Fjužna pruga i Ivana Dečaka iz benda Vatra.

Pratite nas svakog radnog dana samo na 94,4FM!

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана