RADNIM DANOM OD 17 DO 19 NA ATV

'CENTAR DANA': Nove i neočekivane avanture

  • 14.05.2021. 17:55

Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, smijeh i zabavu? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde? Zanimljive, drugačije i do sada neispričane priče? Volite igre i avanture? Onda je vrijeme da u svoj popodnevni raspored uvrstite novi magazin ATV-a jer vas od ponedjeljka, 17. maja, svakog radnog dana od 17 do 19 časova očekuje upravo takav program koji vrijedno pripremamo. 

'CENTAR DANA' biće pravo osvježenje u svijetu medija i svakodnevnog „živog“ programa. Urednica i voditeljka Dragana Božić, prepoznatljivo lice naše medijske kuće, sa svojom mladom, vedrom i kreativnom ekipom svaki dan za vas kreće u nove i neočekivane avanture - sa gostima regionalne scene kroz igre, smijeh, interesantne teme i goste iz naše svakodnevice, heroje i obične ljude sa zanimljivim pričama, novostima iz svijeta estrade, medija, mode, zdravlja - kroz dva sata sjajnog programa u domaćoj produkciji trudiće se da vaše popodne pretvori u „centar“ najboljeg dana.

Očekuje vas i pregršt zanimljivih rubrika, priča iz cijelog regiona i sadržaj koji će vam „napuniti baterije“ pozitivnom energijom.

Neka svaki radni dan bude nova avantura u koju mi sigurno krećemo. Pridružite nam se i vi svakog radnog dana od 17 do 19 časova jer vas osim navedenog očekuje mnogo novih iznenađenja i sadržaja u kojima ćete, sasvim sigurno, uživati. Obećavamo. 

Тагови: