Večeras U 20 časova

Bubamara

13:13, 23.01.2021.
Izvor: ATV
U subotu u 20 časova na programu ATV-a ne propustite rediteljski prvenac glumice Grete Gerwing koju pamtimo po veoma uspješnim ulogama u filmovima Mistress America i Maggie's Plan.

Njen prvi film prava je poslastica za ljubitelje drama od kojih ne boli glava i koje obiluju istinskim, životnim i ako hoćete stvarnim likovima, replikama i emocijama. Upravo zato je "Bubamara" savršen izbor za subotnje veče.
 
Pratimo djevojku, nemirnog duha i umjetničkih stremljenja zarobljenu u najluđe doba adolescencije, koje nije uvijek tako prijatno i koje pred mladu osobu koja polako zaboravlja djetinstvo postavlja nove izazove i suočavanja.
 
Prvi poljubac, komplikovani odnosi i osjećaji, povezanost sa roditeljima čija je uloga u odrastanju i stasavanju u zrelu osobu od neprocjenjivog značaja. Ovo sve zvuči veoma ozbiljno i suvoparno, ali film obiluje smiješnim situacijama, laganim i lijepim humorom. Od svega najvažnije je da to nije obična i već viđena, uljepšana tinejdžerska priča, već ona koja u sebi nosi snažan pečat života.

A da li se i kako se nježna i buntovna Bubamara snašla sa odrastanjem pogledajte na programu ATV-a u subotu u 20 časova.