Crna Gora

Za vilu sa privatnim plažama 15 miliona evra

  • 27.08.2019. 10:57

Bolja prodaja stanova i vila zabilježena je ove godine u najluksuznijim turističkim naseljima Porto Montenegro, Luštica bej i Portonovi, u kojem je rezervisano i nekoliko vila sa privatnim plažama po cijeni od 15 miliona evra, saopšteno je iz kompanija koje upravljaju tim rizortima.

Iz hercegnovskog "Azmont investmentsa" saopšteno je da su stanovi u rizortu Portonovi, koji je 1. avgusta otvorio vrata posjetiocima, u prodaji od januara. 

Za nekretnine u ovom turističkom naselju vlada veliko interesovanje iz svih krajeva svijeta, ali ih je najviše sa tradicionalnih evropskih tržišta kao što su Velika Britanija, Austrija i NJemačka, te pored regiona i Sjeverna Amerika, Novi Zeland i Australija. 

"Stanovi u Portonovom se kreću od 350.000 evra, pa do 15 miliona, koliko su brendirane `Jedan i jedini` /One&Only/ vile sa privatnim plažama, od kojih je nekoliko već pod rezervacijama", naveli su predstavnici "Azmont investmentsa". 

Oni su saopštili da budući vlasnici nekretnina u rizortu Portonovi mogu da biraju između osunčanih studio apartmana, dvosobnih i trosobnih jedinica, pa do većih porodičnih stanova sa prelijepim vrtovima i Julijinim terasama. 

Iz kompanije "Adrijatik marines" su saopštili da turističko naselje Porto Montenegro u Titvu u ponudi ima stanove različitih kategorija, od studio apartmana do penthausa. 

"Zadovoljni smo dosadašnjom sezonom kada je prodaja nekretnina u pitanju, a praksa pokazuje da dosta vlasnika odlučuje da kupi stan nakon što neko vrijeme boravi u našem nautičkom naselju i marini", navode iz ove kompanije. 

Prema njihovim riječima, u Porto Montenegru trenutno na tržištu stambene jedinice u tri rezidencijalna objekta, od čega su dva u kondo sistemu hotela Ridžent i zgrada "Elena" koja će biti otvorena za nekoliko sedmica. 

"Studio apartmani kreću se od 269.630 do 283.630 evra, jednosobni su od 281.630 do 611.230 evra, dok trosobni apartman košta nešto više od milion evra", precizirali su predstavnici te kompanije. 

Oni su naveli da najviše njihovih klijenata dolazi iz Ukrajine, Rusije, Velike Britanije, Turske, NJemačke, Poljske i Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i da ima interesovanja sa teritorija bivše Jugoslavije. 

Iz tivatske kompanije "Luštica divelepment" saopštili su da se prodaja nekretnina u turističkom naselju Luštica bej, koje se nalazi na tivatskom dijelu poluostrva Luštica, realizuje prema predviđenom planu. 

"U proteklih sedam mjeseci prodaja nekretnina realizovala se intenzivnije nego ranijih godina u istom periodu", rekli su iz ove kompanije. 

Predstavnici kompanije naveli su da su do sada prodali blizu 300 nekretnina u okviru ovog turističkog projekta, kao i da se taj broj i dalje povećava novim prodajama i rezervacijama.

Тагови:
  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.