Uručena glavna nagrada Nestro SMS nagradne igre!

  • 26.02.2021. 15:45

Zamjenik generalnog direktora NESTRO PETROL-a za komercijalne poslove Andrej Ivankov, uručio je danas ključeve Škode Octavie 2.0 (model 2020) i karticu za gorivo u vrijednosti od 1.000 KM dobitnici glavne nagrade Nestro SMS nagradne igre, Vesni Abazović iz Sokoca.

Vidno zadovljna Vesna Abazović se zahvalila Nestro kompaniji na nagradi. Kaže da u prvom trenutku kada je saznala za nagradu nije vjerovala da je baš ona dobitnica glavne nagrade. 
"Nisam vjerovala, mislila sam da se radi o šali kolega sa posla. Međutim, nije šala, već sreća, osvojila sam Škodu i karticu za gorivo, naravno da sam zadovoljna. Hvala Nestro kompaniji!", rekla je Abazović. 

"Uvijek smo zadovoljni kada su to i naši kupci. Kompanija želi biti lider i po kvalitetu usluge, stoga redovno svojim potrošačima nudimo pogodnosti i nagrađujemo ih za lojalnost", kazao je zamjenik generalnog direktora NESTRO PETROL-a za komercijalne poslove Andrej Ivankov i dodao: 

"Zadnjih godinu dana na sve aspekte života bilo poslovne ili privatne prirode uticala je pandemija virusa korona. Uprkos navedenom ostali smo dosljedni svojim kupcima, te i u otežanom poslovnom ambijentu organizovali nagradnu igru bogatog nagradnog fonda". 

Ivankov je čestitao dobitnicima glavnih i sedmičnih nagrada, ali i svima onima koji su učestvovali, te im poželio više sreće u narednoj nagradnoj igri.

Dodjela glavne nagrade kao i svi ostali poslovni procesi odvijaju se uz sve preventivne mjere i preporuke Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske vezano za korona virus. Podsjećamo da su na ovoj benzinskoj stanici kao i na svim drugim Nestro maloprodajnim objektima i dalje na snazi sve mjere predostrožnosti koje su već dokazale svoju efikasnost tokom pandemije virusa korona, a u cilju zaštite kako radnika NESTRO PETROL-a tako i klijenata kompanije.                                                                                                   

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)