Modernizovana postrojenja

Svečano pušten u rad novi pogon u fabrici "Vivia"

12:51, 10.06.2019.
Izvor: PR
Thumbnail
Kompanija Vitinka je svečano obilježila puštanje u pogon modernizovanih proizvodnih postrojenja u svojoj fabrici prirodne izvorske vode Vivia u Raševu.

Thumbnail

U prisustvu visokih zvanica, brojnih privrednika i poslovnih partnera iz zemlje i regiona, u nedjelju je puštena u pogon najsavremenija tehnologija koja u potpunosti odgovara standardima Evropske unije. Ovo je izuzetno važna investicija za Vivia fabriku jer će značajno ubrzati proces proizvodnje.

Thumbnail

Svi prisutni imali su priliku da obiđu nove pogone i prođu kompletan proces punjenja prirodne izvorske vode Vivia. Vitinka je ovaj događaj iskoristila i da nagradi najzaslužnije radnike za razvoj i rast ove fabrike ali i za cjelokupno poslovanje kompanije Vitinka.

Thumbnail

Kompanija Vitinka je jedan od najvećih i najznačajnijih proizvođača osvježavajućih bezalkoholnih napitaka. Put do današnje tržišne pozicije nije bio lak, bio je pun izazova. Od 2013. godine kada je za generalnog direktora imenovan Todor Panić, kompanija Vitinka doživjela je niz transformacija kako u organizacionom, tako i u proizvodnom smislu.

Thumbnail

Kvalitet Vitnkinih proizvoda stalno se potvrđuje kroz brojne prestižne nagrade i veliko povjerenje koje im potrošači ukazuju. Na nedavno održanom Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu Vitinka je ponovo trijumfovala, proglašena je za apsolutnog pobjednika u kategoriji proizvoda osvojivši „Veliki šampionski pehar“ za vrhunski kvalitet.

Vitinka trenutno u svom asortimanu ima osam brendova koje je dugo i pažljivo gradila na osnovu vrhunskog kvaliteta, modernog dizajna i kreativne komunikacije. Stalnim unapređenjima, novitetima, širenjem proizvodnih linija, ova domaća kompanija potvrđuje status jednog od najuspješnijih privrednih subjekata u BIH koji osvaja i tržišta u regionu.