Banjaluka

Susret predstavnika uspješnih kompanija

  • 24.10.2019. 17:12

U Banjaluci je danas održan susret predstavnika bonitetno izvrsnih kompanija Republike Srpske - uspješnih firmi koje posluju po međunarodnim standardima.

Sastanak je organizovala bonitetna analitička kuća "Bisnoud BH" u saradnji sa Privrednom komorom Srpske.

Direktor "Bisnoud BH" Zlata Mulać Јagličić rekla je Srni da je danas predstavljeno 40 kompanija iz regije Banjaluka i nekoliko kompanija iz regije Prnjavor koje su iskazale interesovanje da budu označene bonitetom izvrsnosti.

Prema njenim riječima, bonitetno izvrsne kompanije čine 25 odsto ukupnog broja firmi u Srpskoj, donose 70 odsto prihoda i isto toliko dobiti, a u njima radi više od 67 odsto ukupno zaposlenih u Srpskoj.

Ona je rekla da je "Bisnoud" mećunarodna bonitetska kuća, da prikuplja i obrađuje podatke o poslovanju svih kompanija u BiH i zemljama regiona, s ciljem predstavljanja firmi koje rade po međunarodnim standardima.

Direktor Privredne komore Republike Srpske Pero Ćorić naglasio je da je riječ o firmama čiji je rad praćen, koje imaju pozitivne rezultate, uređen sistem poslovanja i prilagođavaju se tržištu.

On je istakao je ovo signal ostalim preduzećima da se rad, trud i uspješno poslovanje verifikuje i da su privrednici poštovani u ovom društvu.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)