Oaza

Stigla je Oazina - ozbiljno dobra priča

  • 13.06.2019. 09:38

Jedan od najvećih domaćih proizvođača vode, tešanjska kompanija Oaza, na tržište je lansirala dva nova, inovativna proizvoda: domaći čaj i funkcionalne vode.

Potpuno novi koncept napitaka koji će, ljubiteljima domaćeg i prirodnog, probuditi sva čula.

"Iza nas je intenzivnih 14 mjeseci rada na ovim proizvodima. Kompletan tim ljudi u čijem su sastavu bili vrhunski eksperti i tehnolozi potrudili su se da naprave proizvode koji će biti ponos Oazine porodice. Ne krijemo radost zbog prvih reakcija naših kupaca i potrošača koji smatraju da će ove inovacije osvojiti bosanskohercegovačko i zapadno tržište", istakao je Armin Hrvić, direktor kompanije Oaza.

 
Zdrav način života od sad podrazumijeva i tri okusa Oaza funkcionalih voda; Vitality, Care i Immuno koji u svom sastavu sadrže prirodne arome iz ekstrakta voća i čaja i imaju nisku energetsku vrijednost. Sve funkcionalne vode sadrže kompleks vitamina i minerala kao i čisto voće sa biljkama iz prirode, dobijeno procesom maceracije. Konzumacijom pola litra ovih Oaza voda unosite 50 odsto dnevnih potreba vitamina koji ovi proizvodi sadrže.

Oaza Vitality oduševit će vas kombinacijom šumskih jagoda i aloe vere, a u svom sastavu ima B2, B6 i Cink. Oaza Care je mix šljive i zelenog čaja obogaćena B7, B3, B5, B6 i vitaminom C, dok je Immuno mješavina limuna i melise, sa dodatkom Cinka, B6 i vitamina C.
 
Još jedan novi proizvod koji se već nalazi na policama trgovina je i Oaza domaći čaj dobijen cijeđenjem svježih biljaka sa savršeno uravnoteženim spojem okusa voća i čaja. Inovativni koncept sa pravim čajem, manje šećera, potpuno prirodnim sokom voća, intenzivnog i bogatog okusa dolazi u tri kombinacije; brusnica i crni čaj, breskva i čaj šipka, i genijalni trio limun, kamilica i med.
 
Uzeto samo najbolje iz prirode i pretočeno u neodoljivu kombinaciju okusa garancija je da će Oazin domaći čaj i funkcionalne vode biti vaš najvjerniji ljetni saveznik. 

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.