Derventa

"Sanino" za 20 godina proizveo 25 miliona pari obuće

  • 14.12.2019. 20:56

Fabrika obuće "Sanino" iz Dervente za 20 godina postojanja proizvela je i isporučila na inostrano tržište 25 miliona pari obuće, a trenutno u pogonima u Derventi i Prnjavoru zapošljava 850 radnika i planira da taj broj poveća.

Osnivač i direktor "Sanina" Radovan Pazurević rekao je večerašnjoj svečanosti u Derventi, da ova kompanija ima dobre poslovne rezultate i da naredne godine planira da poveća broj radnika.

"Trebalo je dosta truda, energije, volje i želje da se uspije sve ove godine. Nismo imali problema sa kašnjenjem isporuke prema našim partnerima, a imamo ponajbolje partnere u čitavoj regiji kada je u pitanju proizvodnja obuće", rekao je Pazurević.

Svečanosti su prisustvovali svi poslovni partneri sa kojima ova firma uspješno sarađuje godinama.

Načelnik opštine Derventa Milorad Simić čestitao je rukovodstvu i svim zaposlenima jubilej i poželio im uspješno poslovanje i u narednom periodu.

""Sanino" je jedan od pionira derventske privrede, vodilja u obućarskoj branši. Gospodin Pazurević i njegova porodica sa firmom "Sanino", koja je prije svega porodična firma, imaju značajan udio u derventskoj privredi, gdje imamo više od 30 stranih kompanija", rekao je Simić novinarima.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je danas rukovodstvu i svim zaposlenima u derventskoj fabrici obuće "Sanino" 20 godina uspješnog rada.
 

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.