Jedan od najvažnijih privrednih subjekata u RS

„Rafinerija nafte Brod" tradicionalni učesnik Sajma privrede u Brodu

  • 14.09.2018. 13:42

„Rafinerija nafte Brod" a.d. tradicionalni je izlagač na  šestom Sajmu privrede, poljoprivrede i turizma „Brod 2018." Najistaknutiji i najveći član poslovne zajednice u Brodu, i jedan od najvažnijih privrednih subjekata u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini,  i ove godine svojim učešćem na Sajmu pruža podršku razvoju lokalnoj privrednoj zajednici i njenoj prezentaciji.

Rafinerija nafte Brod je glavni pokretač privrednog razvoja Broda koja kao privredni gigant utiče na ekonomsko-pozitivan razvoj opštine i društva u cjelini, prevashodno kontinuiranim proizvodnim procesom i brojem zaposlenih koji su većinom iz opštine Brod.

 
„Rafinerija nafte Brod" jedina je domaća kompanija za preradu nafte i proizvodnju naftnih derivata u Bosni i Hercegovini. Kompanija svojim radom obezbjeđuje kontinuitet isporuke visoko kvalitetnih naftnih derivata, na načine koji su ekonomski održivi, te društveno i ekološki odgovorni, a koji ispunjavaju sve norme visokih evropskih standarda.

 Sajam privrede, poljoprivrede i turizma u Brodu je otvorio pomoćnik ministra industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske za mala i srednja preduzeća Zoran Savić koji je istakao da sajam u Brodu sa svakom godinom postojanja postaje sve bolji, broji sve više izlagača i prerasta u međunarodni. Savić je izrazio nadu da će Sajam rezultovati i poslovnim ugovorima.

 
Sajam u Brodu se održava 14. i 15. septembra u organizaciji Turističke zajednice Brod i Opštine Brod.

Тагови: