Koronavirus

Proizvođači automobila nastavili sa radom

  • 17.02.2020. 09:37

Јapanske kompanije za proizvodnju automobila nastavile su sa radom u fabrikama koje se nalaze u Kini, nakon prekida rada zbog širenja koronavirusa, javila je japanska agencija Kjodo.

Agencija navodi da je kompanija Tojota motor ponovo otvorila fabrike u gradovima Čangčun i Guangžu.

Kompanija je ranije planirala da rutinski nastavi proizvodnju u fabrikama u Kini početkom februara, nakon proslave lunarne Nove godine, ali je to prvo odgođeno za 10. februar, a zatim je dodatno odgođeno zbog toga što se epidemiološka situacija nije popravila.

Јapanska kompanija Mazda takođe je danas nastavila sa radom u fabrici Nandžing, javio je TASS.

Najmanje 1.770 ljudi preminulo je usljed zaraženosti koronavirusom, a do sada je prijavljeno više od 70.500 slučajeva zaraze.

Virusno oboljenje Kovid-19, koje se pojavilo u Kini, proširilo se na još 25 zemalja.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.