"100 najvećih u BiH"

Priznanje Nešiću i "Putevima RS" u kategoriji Investicije

  • 27.09.2018. 13:36

Javno preduzeće "Putevi Republike Srpske“ dobitnik je priznanja u kategoriji Investicije u okviru Projekta "100 najvećih u BiH" koji zajednički realizuju "Poslovne novine", bonitetna kompanija LRC BIS i Spoljnotrgovinska komora BiH.

Primajući priznanje, direktor "Puteva Republike Srpske" Nenad Nešić naglasio je da svako priznanje za dobro urađen posao uvijek predstavlja čast i ponos, ali i veliki podstrek za još predaniji rad. 

"Činjenica da je Javno preduzeće `Putevi Republike Srpske` uvršteno u 100 najvećih kompanija u BiH predstavlja izuzetnu čast i priznanje za naš rad, za mene lično, kao i za sve ono što ovo preduzeće čini na modernizaciji i poboljšanju saobraćajne insfrastrukture Republike Srpske, te podstrek za daljnji rad i buduća ostvarenja“, rekao je Nešić, obraćajući sinoć na svečanosti na Ilidži gdje su dodijeljena priznanja najuspješnijim kompanijama u BiH. 

On je naglasio da je preduzeće na čijem je čelu u prvoj polovini godine ostvarilo pozitivan finansijski rezultat u iznosu od gotovo tri miliona KM i realizovalo brojne kapitalne infrastrukturne projekte. 

Prema njegovim riječima, "Putevi Republike Srpske" revnosno rade na izgradnji i poboljšanju kvaliteta glavne i regionalne putne mreže Republike Srpske. 

"Ovu putnu mrežu čini ukupno 4.132 kilometara puteva koji povezuju gradove i ljude, koji vode do zajedničkog cilja svih nas – ekonomski prosperitetne, razvijene zajednice zaposlenih, zadovoljnih ljudi", naglasio je Nešić. 

On je podsjetio da su "Putevi Republike Srpske" dobili priznanje u kategoriji Investicije i rekao da je ovo preduzeće u 2017. godini investiralo 132.333.020 KM. 

"Mi smo u posljednje tri godine, koliko sam ja na čelu ovog javnog preduzeća, svaku godinu završali sa dobiti, a pri tom smo realizovaili ili pripremili za realizaciju čak i projekte koji su četrdeset godina čekali da se neko usudi da ih izgradi", naveo je Nešić. 

On je zahvalio organizatorima što su prepoznali hrabrost i znanje "Puteva Republike Srpske" i čestitao svima nagrađenima.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?