Počela nagradna igra "Ljetuj u Trebinju"

  • 03.06.2020. 18:14

Ove godine i Trebinje časti, danas u podne počela je nagradna igra "Ljetuj u Trebinju". Dovoljno je ući na istoimeni sajt, ostaviti podatke, imati malo sreće i čekati 29. jun kada će biti izvučeno najmanje 30 dobitnika varučera u iznosu od po 150 maraka.

Sve su organizovali gradska Turistička organizacija, trebinjski hotelijeri, a podrška je stigla iz Gradske uprave. Gradonačelnik očekuje učesnike iz cijelog svijeta.

"Odlučili smo da pozovemo ljude iz cijelog svijeta da dođu, da učestvuju u nagradnoj igri da dobiju  gratis prenoćište sa doručkom u Trebinju ali isto tako i oni koji ne dobiju ovo gratis da ipak dođu u Trebinje, neće se pokajati s obzirom na kvalitet usluge i cijenu vjerujte sigurno smo među prvima u regionu", rekao je Mirko Ćurić, gradonačelnik Trebinja.

Kampanja "Ljetuj u Trebinju" oduševila je trebinjske hotelijere pa su se u velikom broju i odazvali, zato postoji mogućnost da bude podjeljeno više od 30 vaučera. Nagradna igra traje do 26. juna.

"Zaključno sa petkom 26. junom idu prijave, nakon toga ćemo 29. juna u ponedjeljak izvući sretne  dobitnike vaučera i oni će biti objavljeni na društvenim mrežama grada Trebinja i TO Trebinje. Tačno će se precizirati koji vaučer je namjenjen kojem smještajnom objektu", istakao je Marko Radić, direktor TO Trebinje.

Nagradni vaučeri u gradu na Trebišnjici mogu se iskoristiti od 5. do 25. jula. Nadležni očekuju da će turisti već narednih dana preplaviti Trebinje i podjesećaju da su prošle godine oborili sve rekorde. U najjužnijem gradu Srpske bilo je registrovano oko 100.000 noćenja, a gosti su stigli iz 90 zemalja svijeta.  

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина