Bez čekanja u poslovnicama

Sberbank uvela novu uslugu: Otvorite tekući račun online za samo nekoliko minuta

  • 11.03.2019. 13:05

Sberbank Banjaluka uvela je novu uslugu za svoje klijente - otvaranje tekućeg računa online. Ova usluga omogućava klijentima da bez čekanja u poslovnicama, za samo nekoliko minuta kreiraju i otvore tekući račun i to slanjem zahtjeva putem sajta Banke.

Podnošenjem online zahtjeva za otvaranje računa, klijent neće čekati u poslovnici, a unošenjem osnovnih podataka kroz online zahtjev skraćuje se vrijeme koje će klijent provesti u filijali prilikom potpisivanja dokumentacije.

„Na ovaj način, kroz nekoliko jednostavnih koraka, klijent na zahtjevu na sajtu Banke popunjava potrebne podatke, skenira ličnu kartu i šalje zahtjev. Ova usluga odnosi se isključivo na nove klijente, a naše poslovne aktivnosti usmjerene su na kreiranje proizvoda i pružanje usluga koji će na adekvatan način odgovoriti potrebama i očekivanjima naših klijenata. Banka je usmjerena na povećanje efikasnosti u procesima, a sve u cilju pojednostavljenja ugovaranja proizvoda i zahtjeva klijenata.„ izjavio je ovom prilikom Siniša Kalaba, rukovodilac Sektora razvoja i upravljanja proizvodima.

Proces otvaranja računa se završava odlaskom klijenta u filijalu u zakazanom i unaprijed dogovorenom terminu zbog potpisivanja ugovora. Ovom jednostavnom i brzom uslugom, Sberbank Banjaluka ubrzala je proces otvaranja tekućeg računa, te svojim klijentima uštedila vrijeme i omogućila da brzo, bez čekanja u poslovnicama i gdje god se nalaze otvore tekući račun.

O Sberbank Rusija

Sberbank Rusija je najveća banka u Rusiji i vodeća svjetska finansijska institucija. Sberbank upravlja skoro trećinom ukupne aktive ruskog bankarskog sektora, te je ključni finansijski pokretač nacionalne ekonomije i najveći depozitar u Rusiji. Centralna banka Ruske Federacija je osnivač i glavni akcionar Sberbank, u čijem je vlasništvu 50% ukupnog akcionarskog kapitala, a ostale akcije su u vlasništvu sitnih akcionara. Sberbank ima više od 135 miliona klijenata fizičkih lica i 1 milion klijenata pravnih lica u 20 zemalja. Sberbank ima najveću distributivnu mrežu u Rusiji sa više od 15.000 filijala, te međunarodne poslovne operacije uključujući Zajednicu nezavisnih država, srednju i istočnu Evropu, Veliku Britaniju i druge zemlje.

Službena internet stranica: www.sberbank.ru

O Sberbank Europe, Austrija

Sberbank Europe grupacija (Sberbank Europe AG), sa sjedištem u Beču, je grupacija čiji je vlasnik 100% Sberbank Rusija. Sberbank Europe grupacija je prisutna na  osam tržišta srednje i istočne Evrope (CEE): Austrija, Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Češka Republika, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Srbija i Njemačka. Banka posluje ukupno u 191 filijali i zapošljava preko 4.000 radnika.

Službena internet stranica: www.sberbank.a

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.