Banjaluka

Održan STARTER program za podršku poslovnih ideja

  • 21.09.2019. 19:26

“Budi i ti STARTER“ slogan je osmog po redu STARTER programa koji se održao danas u Banjaluci.

Sticanje vještina u predstavljanju i realizaciji svoje poslovne ideje sadržaji su ove radionice u organizaciji START centra. 

"Okupili smo danas ovdje 10 timova koji rade na realizaciji svojih ideja. Takoreći, Startap program ima za cilj da ljudima koji imaju poslovnu ideju pomogne da prvi put tu svoju ideju stave u neku formu, formu koju mogu testirati na tržištu, obratiti se ključnim klijentima, doći do toga, 'ajmo reći kroz testiranje tržišta vidjeti da li je ta ideja ostvariva ili ne", rekao je Vladimir Ćorda, START centar.

Generalni sponzor programa koji pruža podršku, prvenstveno mladim ljudima u realziaciji svojih poslovnih ideja je kompanija PROINTER. Učesnici su na program došli spremni i sa razvnovrsnim poslovnim idejama.  Bojana Branković je pokrenula posao pravljenja detox sokova, dok će se Sreten iz Kotor Varoša okušati u pravljenju 3D igračaka.

"Već smo prošli taj neki dio prezentacije i već nam se dosta tih nekih novih stavri posložilo i mislim da će nam dosta pomoći u ostvarivanju ove naše ideje.Smatramo da bi ove naše igračke pomogle da razvijaju te svoje neke motoričke sposobnosti da se više druže i da zajedno sa svojim roditeljima provode više vremena", kaže Sreten Bogdanić, učesnik.

"Ova radionica je svakako dobrodošla svima nama, jer na taj način ćemo nekako doseći brže te svoje zadate ciljeve", Bojana Branković.

Učesnici su prvo prošli kroz teorijski dio edukacije. Nakon toga su imali priliku da svoje ideje primijene i u praksi.    

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.