Niskogradnja: Netačne informacije o promjeni vlasničke strukture

  • 15.09.2020. 14:18

Proteklih nekoliko dana na nekoliko medija su iznesene netačne informacije o promjeni vlasničke strukture u društvu "Niskogradnja" d.o.o. Laktaši. Tim povodom javnosti su iz pomenute kompanije obratili saopštenjem koje prenosimo u potpunosti.

U proteklim danima u nekoliko medija i portala su iznesene netačne informacije i navodi o promjeni vlasničke strukture u društvu „Niskogradnja“ d.o.o. Laktaši.

Sa ciljem prije svega zaštite svih naših radnika, te pravilnog, objektivnog i pravovremenog informisanja javnosti, ističemo da informacije i navodi u pogledu prodaje društva „Niskogradnja“d.o.o. Laktaši nisu tačne.

„Niskogradnja“ d.o.o. Laktaši je osnovana davne 1990. godine od strane gospodina Ljubomira Cubića. Od osnivanja, pa sve do danas „Niskogradnja“ predstavlja porodičnu kompaniju u vlasništvu porodice Ćubić, koja sa svojim firmama zapošljava preko 1300 radnika, a podatke o vlasničkoj strukturi je lako provjeriti uvidom u javne registre koji su dostupni svima.

Osnivač ı vlasnik privrednog, društva „Niskogradnja“ d.o.o. Laktaši nije imao, niti ima namjeru prodaje ovog, privrednog subjekta, niti su u tom smislu vođene bilo kakve aktivnosti ili pregovori.

Iznošenjem neistinitih i neprovjerenih infomacija i to u kontekstu povezivanja sa politikom, našem društvu se nanosi šteta na način da se stvara prividno stanje nestabilnosti i zavisnosti od faktora van privrednih tokova što narušava mukotrpno stican ugled naše kompanije, dokazan na nizu građevinskih projekata u cijeloj BiH.

Iskreno vjerujemo da su prednje navedena pisanja i prenošenje neistinitih informacija rezultat krajnje nepažnje pojedinaca, koji na navedeni način pokušavaju da ostvare ličnu promociju, i to radi ličnih interesa što mi razumijemo, ali molimo iste da se suzdrže od takvog postupanja, jer na taj način ugrožavaju poslovanje naše kompanije i rad preko 1300 radnika. 

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)