Banjaluka

M:tel otvorio prvi Biznis centar VIDEO

  • 07.02.2019. 20:16

Prvi Biznis centar kompanije M:tel sa novim konceptom pružanja usluga na raspolaganju je malim i srednjim preduzećima. Cilj ovog koncepta, kako je saopšteno iz kompanije, jeste da organizuje adekvatan prostor sa svim informacijama i telekomunikacionim uslugama na jednom mjestu, kako bi preduzetnici dodatno unaprijedili svoje poslovanje.

Kompanija "M:tel" danas je u Banjaluci otvorila prvi Biznis-centar koji predstavlja novi koncept pružanja usluga prilagođenih potrebama malih i srednjih preduzeća, s ciljem da dodatno unaprijede poslovanje.

Biznis-centar, koji se nalazi u prizemlju zgrade kompanije "M:tel" u Ulici Vuka Karadžića broj dva, otvorili su generalni direktor kompanije "M:tel" Marko Lopičić, direktor Privredne komore Republike Srpske Dragica Ristić i direktor Unije udruženja poslodavaca Srpske Saša Aćić.

Lopičić je istakao da je kompanija "M:tel" posvećena strateški razvoju preduzetništva u Republici Srpskoj i BiH, prvenstveno pružanjem servisa kreiranih da zadovolje specifične potrebe malih preduzeća, razvojem telekomunikacione strukture, kao i saradnjom sa startap zajednicom.

Biznis centar, podijeljen u nekoliko zona, opremljen uz najveće standarde na interaktivan način i uz posebno razvijene animacije, malim i srednjim preduzećima nudi kvalitetna poslovna rješenja.

Lopičić je rekao da je, otvaranjem ovog Biznis-centra, kompanija M:tel svojim poslovnim korisnicima obezbijedila najbolja rješenja koja će im omogućiti da efikasnije upravljaju poslovanjem.

Lopičić je istakao da je cilj ovog koncepta da "M:tel" organizuje adekvatan prostor sa svim informacijama i telekomunikacionim uslugama na jednom mjestu za sva mala i srednja preduzeća.

Ovakvom konceptu podršku je pružila i poslovna zajednica. Dok čekaju digitalizaciju javne uprave kažu – bilo kakav vid uštede resursa neminovno donosi bolje poslovne rezultate.

Direktor Privredne komore Republike Srpske Dragica Ristić naglasila je da privredna zajednica maksimalno podržava razvoj i unapređenje preduzetništva, te pohvalila nastavak angažmana kompanije "M:tela" u tom pravcu.

Direktor Unije udruženja Saša Aćić je istakao da poslovna zajednica želi jednostavnu komunikaciju sa partnerima, sve usluge i rješenja na jednom mjestu jer to štedi njihovo vrijeme, resurse i novac.

Ovaj projekat pokrenut je prvo u Banjaluci, a tržište i potrebe korisnika diktiraće i planove za otvaranje ovakvih centara u drugim gradovima Srpske, ali i BiH.

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.