Banjaluka

Komercijalna banka na novoj lokaciji

  • 26.12.2018. 19:39

Komercijalna banka u Banjaluci i zvanično je otvorila vrata na novoj lokaciji. Od sada će poslovati u zgradi urađenoj, kako kažu, prema najmodernijim standardima bankarskog poslovanja. Hvale se i ostvarenim rezultatima u ovoj poslovnoj godini. Tvrde, ovogodišnja dobit je rekordna do sada, čak 2.300.000 maraka. I za narednu godinu imaju velike planove.

“Planovi za narednu godinu su svakako širenje poslovne mreže, gdje ćemo se proširiti značajno na istočni dio Republike Srpske. Značajno će biti učešće u digitalizaciji novih proizvoda i usluga, saradnja potpuna sa matičnom bankom u smislu finansiranja zajedničkih projekata i povoljnjijih tarifa za sve naše klijente u mreži,” rekao je Boško Mekinjić predsjednik Uprave Komercijalne banke a.d. Banja Luka.

Da će Komercijalna banka u Banjaluci imati još veću podršku, tvrde i iz centrale  banke. Radiće dalje na rastu tržišnog učešća poslovnice u Banjaluci.

“Ostvareno je značajno povećanje tržišnog učešća banke u Banjaluci sa nekih 4.4 na 5.5 odsto, što je, imajući u vidu veličine koje je trebalo postići u smislu rasta i kreditne aktivnosti i depozitnog potencijala, nešto na šta smo svi ponosni,” kaže Una Sikimić, izvršni direktor za upravljanje rizicima matične banke Komercijalna banka a.d. Beograd

Obećavaju i dodatne pogodnosti za klijente, kao i finansiranje infrastrukturnih projekata na teritoriji čitave BiH. Planirani su i dodatni proizvodi koji će, tvrde, rezultirati rastom štednje, ali i rastom kreditnih plasmana.

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.