Trebinje na Sajmu turizma

Jug Republike Srpske predstavljen Rusima

16:44, 13.03.2019.
Izvor: Srna
Thumbnail
Trebinje je jedini grad iz Republike Srpske koji učestvuje na 26. Međunarodnom sajmu turizma u Moskvi, na jednoj od najprestižnijih turističkih smotri u svijetu, rekao je direktor trebinjske Turističke organizacije Marko Radić.

On je naveo da Trebinje na ovoj manifestaciji, koja je juče otvorena, učestvuje u okviru promotivnog štanda Turističke organizacije Republike Srpske. 

"Turistička ponuda našeg grada predstavljena je na promotivnom materijalu na ruskom jeziku, što nailazi na posebno oduševljenje i prihvaćenost velikog broja posjetilaca sajma, ali i medija, turističke privrede i stručne javnosti Rusije", rekao je Radić. 

On je istakao da je, okviru programa predstavljanja Republike Srpske, na ovom sajmu danas realizovana specijalizovana prezentacija turističke ponude Trebinja za ciljanu publiku, u koju spadaju predstavnici turističkih agencija, tur-operatera, organizatora putovanja, strukovnih udruženja, turističke industrije, medijskih kuća iz Rusije i ostalih zainteresovanih zemalja. 

Međunarodni sajam turizma u Moskvi biće završen sutra.