SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Informacije o poslovanju Nestro grupacije u novonastaloj situaciji izazvanoj virusom corona

  • 26.03.2020. 09:55

Usljed aktuelne epidemiološke situacije izazvane virusom corona, a u skladu sa odlukama nadležnih institucija Republike Srpske i mjerama Republičkog štaba za vanredne situacije, izvršeno je prilagođavanje radnih procesa unutar društava, članica Nestro grupacije („Nestro Petrol", „OPTIMA Grupa", „Rafinerija ulja Modriča" i „Rafinerija nafte Brod").

Na svim Nestro benzinskim stanicama redovno se vrši dezinfekcija svih radnih površina, kako unutar objekta tako i na vanjskim površinama. Zaposlenima, kompanija je obezbijedila zaštitne maske i rukavice, a u maloprodajnim objektima provodi se preventivna mjera socijalne distance među klijentima, kojima je na raspolaganju i dezinfikaciono sredstvo. I u ostalim kompanijama koje pripadaju Nestro grupaciji, provode se mjere zaštite zaposlenih, te je u skladu sa uputama nadležnih institucija organizovan i rad od kuće.

U cilju podrške lokalnim zajednicama, Nestro grupacija je banjalučkom gradskom Štabu za vanredne situacije obezbjedila donaciju u gorivu te se na taj način uključila u akciju #NisteSami koja se odnosi na nabavku i dostavu životnih namirnica starim i ugroženim građanima. Istovremeno,  Rafinerija nafte Brod donirala je opštini Brod koncentrovanu emulziju za dezinfekciju grada, a u cilju sprečavanja širenja virusa corona.

Javnost će biti blagovremeno obaviještena o daljnjim aktivnostima i eventualnim promjenama koje se budu provodile u vezi sa novonastalom situacijom, uključujući izmjene radnog vremena benzinskih stanica, putem društvenih mreža i sajta nestro.ba odnosno nestropetrol.com.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?