H&M traži 30 prodajnih savjetnika u Banjaluci

  • 16.11.2018. 20:37

H&M, jedna od najvećih maloprodajnih modnih kuća u svijetu, traži 30 prodajnih savjetnika u Banjaluci.

U oglasu objavljenom na stranici Posao.ba navodi se da posao prodajnog savjetnika u H&M-u dolazi uz mnogo zabave, timskog rada i mogućnosti za buduću karijeru. 

"Zaduženja za ovu poziciju su sljedeća - ostvarivanje odličnog iskustva kupaca koje doprinosi prodaji i profitu u prodavnici, aktivno nuđenje pomoći i dijeljenje znanja o proizvodima i modi prema kupcu, raditi u skladu sa standardima, politikama, procedurama i pravnim zahtjevima kompanije H&M", stoji u oglasu. 

Dodaje se da kandidati trebaju biti prodajno orijentisani, društveni i otvoreni timski igrači, puni motivacije i optimizma. 

"Treba se osjetiti snažna strast za radom u modnoj industriji i prirodno razumijevanje dobrog usluživanja kupaca, treba imati dobru organizaciju i sposobnost redanja prioriteta na osnovu potreba u poslovanju brzog tempa. U ovom timu su dobrodošli svi koji nemaju predrasuda i koji su spremni davati povratne informacije", navedeno je u oglasu. 

Oglas je otvoren do 29. novembra.

Podsjećamo, prva H&M trgovina u BiH trebala bi biti otvorena tokom sljedeće godine.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.