OC "Jahorina"

Dobra priprema sezone donijela uspjeh

  • 24.12.2018. 14:50

Sve prethodne investicije i radovi u Olimpijskom centru "Jahorina" imaju odličan efekat već u prvom mjesecu rada skijališta, saopšteno je danas iz ovog centra.

Osim što je "Jahorina" 29. novembra prva u regionu pustila skijalište u rad, za manje od mjesec dana zabilježeni su nezapamćeno dobri rezultati u svim segmentima. 

"Samo od prodaje ski-karata prihodi su u odnosu na decembar prošle godine porasli su za 150 odsto, dok su protekle dvije godine u zbiru za isti period premašene za 45 odsto", navodi se u saopštenju. 

Odlični rezultati zabilježeni su i porastom prihoda od parkinga za čak 125 odsto, koji su već sada jednaki kao u decembru prošle godine, ali su i prihodi od ski-škole Olimpijskog centra "Jahorina" uvećani za 290 odsto u odnosu na prethodnu godinu. 

U Olimpijskom centru "Jahorina" podsjećaju da su za sve posjetioce pripremili i prednovogodišnji koncert Lepe Brene koji biti održan održati 29. decembra, sa početkom u 20.00 časova, kao i koncert Nikole Rokvića 30. decembra u hotelu "Bistrica". 

Karte za koncert Lepe Brene su u prodaji u sistemu "kupikartu.ba", te iz "Jahorine" pozivaju sve zainteresovane da obezbijede ulaznice na vrijeme i uživaju u sadržajima ovog centra i tokom novogodišnjih praznika. 

"Jahorina nastavlja sa odličnim radom i obećava svim posjetiocima zimsku skijašku sezonu ispunjenu zanimljivim sadržajima, novim događajima, ali i nikad boljim uslovima za skijanje", navodi se u saopštenju.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.